De TSR-specialisten kwamen in 1999 als eersten in Oost-Nederland met een Fietsplan, een eenvoudig, duidelijk en waterdicht systeem voor fietsprivé-projecten. Inmiddels heeft het plan zich ruimschoots bewezen, bij grote en bij kleinere instellingen en bedrijven.

headerfietsplan

In 't kort werkt het zo: Indien uw bedrijf of instelling is aangesloten bij de TSR gaat u naar een TSR-rijwielhandelaar, er zit er altijd wel één bij u in de buurt, en u zoekt een fiets uit. Uw rijwielhandelaar vraagt voor u een online goedkeuring aan. De personeelsfunctionaris controleert uw bestelling en bij goedkeuring ontvangt de rijwielhandelaar een digitale bevestiging. U haalt de fiets af en tekent de overeenkomst. Uw rijwielhandelaar regelt de betaling rechtstreeks met uw werkgever.

Bent u werkgever dan ontvangt u van TSR periodiek één verzamelfactuur voor alle fietsen die in een periode zijn aangeschaft bij alle verschillende TSR-rijwielhandelaren. U hoeft zich niet druk te maken om de logistieke afwikkeling, administratieve verwerking, bijhouden van verzekeringsgegevens, onderhoud en reparatie... dat doet TSR voor u, volgens plan.

Weinig handelingen voor de werknemer en één vast aanspreekpunt: het TSR-Fietsplan werkt altijd en overal, in het voordeel van alle partijen. En mochten er toch nog vragen zijn: de telefonische helpdesk van TSR geeft iedereen - 'fietsers' en medewerkers van de (personeels)administratie - snel antwoord.