De werkgever. Met een fiets van de zaak biedt u uw medewerkers een fiscaal zeer vriendelijk extraatje. Een motiverend gebaar dat u zonder extra moeite geld oplevert: u betaalt namelijk over het bestede bedrag geen premies en werkgeverslasten. De TSR neemt u alle rompslomp en regelwerk uit handen door een vlekkeloze financiële en administratieve afhandeling. Zo heeft u altijd één vast aanspreekpunt. TSR vraagt u digitaal door middel van het TSR-intranet om goedkeuring van aanvragen van uw medewerkers. U wordt dus niet onnodig belast omdat uw medewerkers al hun zaken in de fietsenwinkel regelen. En u ontvangt van de TSR periodiek één overzichtelijke verzamelfactuur. Uw eventuele vragen worden snel beantwoord via de telefonische helpdesk van TSR. En nog iets: meer fietsende medewerkers betekent meer fitte medewerkers met minder kans op ziekteverzuim.

headervoordelen

De werknemer. Waar u ook woont, in Twente en omstreken vindt u altijd een TSR-specialist in de buurt. Daar kunt u kiezen uit alle merken en modellen fietsen van elke prijs. Tot een aankoopbedrag van Eur 749,- geniet u belastingvoordeel. Bovendien kunt u tot een maximum van Eur 240,- ruimte opnemen voor fietsbonnen. Met deze waardebonnen kunt u alle met de fiets samenhangende zaken en diensten kopen die bij uw fietsspecialist verkrijgbaar zijn. De fietsbon is beschikbaar in coupures van Eur 10,- en geniet hetzelfde belastingvoordeel als de fiets. Bij aanschaf worden deze bonnen opgedeeld in maximaal 3 sets van Eur 80,- die u gedurende drie kalenderjaren jaarlijks mag besteden en steeds één jaar geldig blijven.

Verder bestaat de mogelijkheid ook uw fietsverzekering met een maximum van Eur 300,- te verrekenen met uw bruto salaris. Over het totaal bedrag betaalt u geen loonheffing. Ook gratis is de eerste servicebeurt. En als laatste: u krijgt van uw TSR vakman voor elke Eur 99,- die u aan een fiets besteedt Eur 10,- aan TSR waardbonnen. (met een maximum van Eur 70,-) Deze worden buiten de fiscale norm verstrekt en zijn derhalve direct en vrij besteedbaar. De TSR-specialisten bieden verder 24-uurs-reparatieservice en gratis leenfietsen. Speciale vragen? U kunt altijd terecht bij de telefonische helpdesk van de TSR (053-4358219).

De fietser. Het begint met het belastingvoordeel van de fiets van de zaak. Het gaat door met de besparing op benzine- of Openbaar-Vervoer-kosten en parkeertarieven. En ook in onderhoud is de fiets portemonneevriendelijk, zeker als u bedenkt dat de eerste servicebeurt bij de TSR-specialisten gratis is. Alles bij elkaar tikt dat lekker aan. Wie minstens vier keer per week een tiental kilometers fietst, beschikt over een goede basisconditie, zo is uit onderzoek gebleken. Met de fiets heen en terug naar het werk heeft vaak meer effect dan andere vormen van conditietraining.